بررسی اثرات اسید فسفریک در باردهی محصول پسته

طرح تحقیقاتی بررسی اثرات کمی و کیفی «اسید فسفریک» در رشد وباردهی باغ‌های پسته کاشان و اطراف اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی کاشان، «علیرضا کریمی» مسئول دفتر جهاد کشاورزی بخش مرکزی گفت: با توجه به کشت گسترده محصول پسته در مناطق مرکزی کاشان و لزوم بالابردن کمی و کیفی محصول، طرح تحقیقاتی جهت بررسی اثرات استفاده از «اسید فسفریک» در تغذیه پسته و تاثیر آن در رشد و باردهی این محصول در یک باغ‌ در کاشان اجرا شد.

به گفته وی، این طرح  توسط دکتر صلحی استاد مرکز تحقیقات کشاورزی و مهندس مالوردی از سازمان جهاد کشاورزی استان، در یکی از باغ‌های شاخص روستای «سن‌سن» در کرت آزمایشی انجام شد. نتایج طرح مورد ارزیابی و بررسی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.