تحقیق در مورد مزایای بازی های رایانه ای

پژوهش های جدید منتشر شده در مجله Human Neuroscience نشان می دهد مغز می تواند تحت تاثیر یک ساعت بازی ویدئویی قرار گیرد.

این مطالعه که توسط دانشمندان دانشگاه الکترونیک و فناوری چین انجام شد نشان می دهد شرکت کنندگانی که یک ساعت از زمان خود را صرف انجام بازی های ویدئویی کرده اند ، تغییراتی را در فعالیت مغز خود داشته اند. این شرکت کنندگان همچنین متوجه بهبود توانایی تمرکز بر روی اطلاعات مرتبط شدند.

 

محققان برای انجام این پژوهش از ۲۹ دانش آموز مذکر برای شرکت در این مطالعه استفاده کردند. یک گروه از این افراد حداقل دو سال بازی های ویدئویی اکشن را انجام داد و گروه دیگر کمتر از ۶ ماه تجربه بازی با این موارد را داشت. گروهی که بیشترین تجربه را در انجام چنین بازی هایی داشت یا در آن متخصص بود، جزو ۷ درصد از بازیکنان برتر بازی لیگ قهرمانان رتبه بندی شد.

 

در این میان گروهی که تجربه و تخصصی در این بازی ها نداشت در ۱۱ درصد انتهایی رتبه بندی گردید. توجه انتخابی بصری بازیکنان قبل و بعد از این بازی توسط محققان مورد ارزیابی قرار گرفت. توجه انتخابی بصری به توانایی مغز برای تمرکز اطلاق می شود در حالیکه به طور همزمان اطلاعات مرتبط نیز مدنظر قرار می گیرد. تمرکز کردن به این شیوه از قدرت مغز استفاده می کند. بنابراین دانشمندان بر این باورند افرادی که در تمرکز و توجه بسیار خوب هستند و در عین حال موارد اختلالی را فیلتر می کنند از مغز خود به صورت بهینه استفاده می کنند.

یافته های جدید باید با شواهد رو به رشد ترکیب شود:
برخی از مطالعات قبلی انجام شده نشان داده اند انجام بازی های ویدئویی همچون Call of duty می تواند توجه بصری افراد را بهبود ببخشد. یکی از مقالات مروری در سال ۲۰۱۰ نشان داد انجام بازی های ویدئویی می تواند در بهبود تمرکز نیروهای نظامی و آموزشی بسیار مفید باشد.

 

همانطور که هابرت والاندر نویسنده ارشد مقاله مروری توضیح می دهد، توجه بصری برای پیشگیری از سربار حسی بسیار ضروری است زیرا مغز به طور مستمر با مقادیر زیادی از اطلاعات بصری مواجه است که می تواند باعث خستگی آن شود.

 

او می گوید: این یک توانایی است که در طول فعالیت های بصری همچون رانندگی یا جستجوی چهره یک دوست در میان جمعیت مورد تاکید قرار می گیرد. بنابراین جای تعجب و شگفتی نیست که دانشمندان به شیوه اصلاح، توسعه و بهبود جنبه های مختلف توجه بصری علاقه مند باشند.

 

منبع:http://www.majalesalamat.com/

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.