تروریست‌ها اراده‌ای از خود ندارند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم درباره حمله تروریستی به رژه اهواز گفت: فکر می‌کنم تروریست‌ها بیشتر جو روانی موضوع را مد نظر قرار داده‌اند و تصورشان بر این بوده که می‌توانند یک فضای تبلیغاتی را ایجاد کنند تا دستاوردهای نظامی ما تحت‌الشعاع موضوع قرار بگیرد.

«عباسعلی منصوری» در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین» با اشاره به حمله تروریستی در رژه اهواز گفت: جمهوری اسلامی ایران از بدو بنیان و با پیروزی انقلاب اسلامی همواره با موضوع ترور و اقداماتی که تروریست‌ها درباره شهروندان و مسئولان‌ِمان انجام داده‌اند، آشنا بوده‌‌ و در واقع ما همواره در نوک پیکان هدف‌های تروریستی بوده‌ایم.

این تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه عنوان کرد: حدود هفده هزار نفر از شهروندان ما در حملات تروریستی به شهادت رسیده‌اند و همواره در نیروی پشتیبانی‌کننده تروریست‌ها دولت‌هایی حضور داشته‌اند که تلاش کرده‌اند با استفاده از اهرم ترور نظام ما را متزلزل کنند.

منصوری‌ افزود: همان‌طور که این اقدام مانند اقدامات قبلی بوده، سرنوشت آن هم به همان شکل خواهد بود. معمولا ملت ما در برابر این‌گونه اقدامات زشت جنایت‌کارانه با دید در کنار هم قرار گرفتن و اتحاد بیشتر و محکوم‌کردن این‌گونه جنایات بوده‌اند، بنابراین از این نوع اقدامات گروه‌های متخاصم سودی نخواهند برد به جز این‌که سرنوشتی را که برای «صدام» رقم خورد بدون شک برای آن‌ها هم رخ می‌‌دهد.

منصوری با اشاره به روز ۳۱ شهریور به‌عنوان روز شروع حمله تحمیلی به ایران و برنامه رژه نیروهای مسلح بیان کرد: به‌خصوص که این تروریست‌ها روزی را انتخاب کرده‌اند که نیروهای مسلح که پشتیبان واقعی مردم هستند در حال رژه‌ بوده‌اند و این موجب می‌شود تا مردم با دیدی بسیار تحقیر‌آمیزتر از قبل هم به گروه‌های خیمه‌شب‌بازی داخلی و هم گروه‌های متخاصم نگاه کنند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مشارکت کشورهای دشمن با ایران در برنامه‌های تروریستی از این دست، گفت: قطع به یقین این‌گونه کارها به‌وسیله سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای دشمن ما برنامه‌ریزی و طراحی شده و اجرای آن را این گروه‌های تروریستی انجام می‌دهند.

منصوری ادامه داد: قبل از این هم نمونه این اتفاقات را در سال‌های قبل داشته‌ایم. آن‌ها سعی می‌کنند که روز اقتدار ما و روزی که برای ملت ما روز مهم و معنادار است و روزی که صدام و هم‌پیمانان او به کشور ما تجاوز کردند و مردم ایران توانستند پاسخ کوبنده‌ای را به این تجاوز بدهند، نشانه بگیرند.

این نماینده مجلس نهم درباره حمله تروریستی در چنین روزی گفت: این عملیات از طرف تروریست‌ها و کشورهای دشمن ایران شاید بیشتر به این عنوان است تا در اذهان بیاید که با نیروهای مسلح ما درگیر شده‌اند؛ در حالی‌که در همه دنیا مردم در این نوع مراسم‌ها حضور پیدا می‌کنند و از رژه بازدید می‌کنند، بنابراین حضور مردمی در این‌گونه مراسم‌ها عادی است و هم در ایران و هم در کشورهای دیگر وجود دارد. بعد از جنگ ما همواره این روز را جشن گرفته‌ایم و مردم هم در این مراسم حضور داشته‌اند.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی با تاکید بر تلاش‌ها برای ایجاد ناامنی و تحت‌الشعاع قراردادن ذهنیت مردم از نظر روانی گفت: اما انتخاب زمان و مکان این اتفاق به نظر من تلاشی بوده تا جو روانی موضوع را بالا ببرند.

منصوری‌ افزود: تصورشان بر این بوده که می‌توانند از این اتفاق به لحاظ پوششی استفاده کنند چون با حضور هزاران نفری نیروهای مسلح در کشور همراه است و هم این‌که بتوانند یک اقدام تروریستی را به سرانجام برسانند. به همین دلیل فکر می‌کنم آن‌ها بیشتر جو روانی موضوع را مد نظر قرار داده‌اند و تصورشان بر این بوده که می‌توانند یک فضای تبلیغاتی را ایجاد کنند تا دستاوردهای نظامی ما تحت‌الشعاع موضوع قرار بگیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.