سالن‌های تولید سایپا سیتروئن مدام ضدعفونی می‌شوند

مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست شرکت سایپاسیتروئن کاشان اعلام کرد که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ساعات و شیفت‌های کاری این شرکت کاهش یافت.

 

به گزارش صداوسیما؛ احسان خطیبی مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست سایپا سیتروئن گفت: این اقدام با هدف عدم سرو غذا در هر شیفت و کاهش ریسک احتمال ابتلای کارکنان شرکت سایپا به بیماری کووید۱۹ صورت گرفته است.

 

خطیبی با اشاره به این‌که بیش از ۱۵۰کارگر که بیماری خاص داشتند شناسایی شدند افزود: بیش از ۴ هزار بسته شامل ماسک، ژل ضدعفونی‌کننده و دستکش در اختیار کارکنان و خانواده‌های آنان قرار گرفته است.

 

وی خاطرنشان ساخت: به منظور جلوگیری از شیوع کرونا، ضدعفونی فضاهای عمومی و سالن‌های تولید، تست مداوم پرسنل و سایر پروتکل‌های مدنظر سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.